Property Management Systeem (PMS) van i-Rent

Het Property Management Systeem (PMS) van i-Rent biedt een all-in-one oplossing voor aanbieders van vakantiehuizen wereldwijd. Dit innovatieve totaalpakket overtreft de hedendaagse standaarden en voldoet aan alle specificaties. Hiermee wordt vakantieverhuur (weer) een plezier.

Naast het inrichten van een overzichtelijk boekingssysteem, kunt u met de totaaloplossing van i-Rent ook een website oprichten en gebruikmaken van verschillende effectieve marketingtools. Zo behoudt u het overzicht over uw vakantiehuizen, terwijl u profiteert van een verhoogde exposure en betere boekingspercentages.

Overzicht binnen het boekingsproces

Het boekingssysteem van i-Rent valt binnen de totaaloplossing van het Property Management Systeem. U weet als geen ander dat het boekingsproces van essentieel belang is om van potentiële klanten daadwerkelijke klanten te maken. Een hoge mate aan service en transparante communicatie staan daarbij voorop.

Overzicht staat centraal binnen het boekingssysteem van i-Rent. Het ondersteunt u bij verschillende zaken die om de hoek komen kijken bij boekingen. Denk onder meer aan accommodatiebeheer, beschikbaarheidskalenders en online check-ins; maar ook aan facturatie, boekhouding én revenue management.

Een professionele website

Het hebben van een professionele website kan een significante rol spelen bij het winnen van vertrouwen van huurders. Een website bouwen is in veel gevallen echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met de gebruiksvriendelijke website builder binnen het Property Management Systeem totaalpakket, maakt u zelf een complete website.

De website die u bouwt, kan eenvoudig uitgerust worden met verschillende relevante tools. Onder meer het boekingssysteem en boekingskalenders kunnen worden geïntegreerd. Middels de driestaps booking engine kunnen boekingen snel online worden geregeld. De huurder maakt gebruik van online betaalmogelijkheden, eventueel via een meertalige website.

Marketingtools voor meer exposure

Bereik meer dan 100 miljoen vakantiebezoekers met de verschillende marketingtools binnen de PMS-oplossing van i-Rent. De online zichtbaarheid van uw accommodaties kunnen het verschil maken. Meer zichtbaarheid staat gelijk aan meer potentiële klanten.

Uitgebreide marketingtools transleren zich in een potentieel hoger boekingspercentage. Promoties voor arrangementen en bezienswaardigheden, kortingscodes en upselling kunnen dit verhoogde boekingspercentage onder meer mogelijk maken.

Overtuigd?

Met i-Rent kunt u uw vakantieverhuur tot een succes drijven. Bent u overtuigd of laat u zich graag overtuigen van de kracht van het Property Management Systeem van i-Rent? Vraag direct een live demo aan, zodat u de werking van de veelzijdige PMS-oplossing in de praktijk kunt ervaren!

Onze partners

I-Rent.net werkt samen met een groot aantal internationale websites.